Firmadrift.no

Velkommen til vår blogg på Firmadrift-nettverket!

Ajour Data har nylig inngått samarbeidsavtale med Firmadrift.no om fast tilknytning som leverandør i nettverket. Dette gjør vi for å kunne tilby våre kunder tilgang til en større arena for samhandling, kunnskapsdeling og gjensidig hjelp og inspirasjon.

I praksis innebærer dette at forumet vårt nå flyttes til en egen gruppe på nettverket og at vi vil delta aktivt i byggingen av det generelle innholdet på nettverket til beste for alle medlemmer, bl.a. gjennom denne bloggen. Også tjenesten "Spør vår regnskapsfører" flyttes nå til nettverket og blir et gratis tilbud til alle medlemmer under kategorien Økonomi og regnskap i Firmadrifts hovedforum!

Vi håper med dette å kunne bidra til å bygge et nyttig nettverk både for våre kunder og alle andre som driver firma her til lands og oppfordrer herved alle som vil til å bli med!

Med vennlig hilsen
Ajour Data AS


PS: Alle eksisterende kunder vil snart motta en invitasjon pr. e-post til å bli med i det nye forumet. Se vår profil for informasjon om hva du skal gjøre dersom du ikke mottar noen invitasjon innen kort tid.

Visninger: 26

Kommenter

Du må være medlem av Firmadrift.no for å kunne legge til kommentarer!

Bli med i Firmadrift.no

Gratis verktøylinje!

Gratis regnskapshjelp! Ajour Business Software

Bli tilhenger


Skilt

Laster...

© 2018   Opprettet av Firmadrift.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår