Firmadrift.no

Om Firmadrift

Firmadrift.no tilbyr deg som driver firma et sosialt nettverk dedikert til firmadrift. Hvis du ønsker å være med å bygge et nyttig nettverk hvor samhandling, kunnskapsdeling og gjensidig hjelp og inspirasjon står i fokus, kan dette være ment for deg. Det er gratis å bli medlem.

Firmadrift.no tilbyr artikkelforfattere med spesiell interesse for og kompetanse på firmadrift, et etablert publikum. Har du skrivekløe? Meld deg inn og start en blogg nå! Eller brenner du etter å hjelpe? Meld deg inn og svar i forumet nå!

Firmadrift.no tilbyr nasjonale eller regionale interesseorganisasjoner for næringslivet et etablert sosialt nettverk for sine medlemmer, samt fast eksponering mot et stort antall potensielle medlemmer. Tilknytning er gratis, men innebærer forpliktelse til å drive nettbasert forum i en gruppe på nettverket og til å bidra aktivt i utviklingen av det generelle innholdet på nettverket, til beste for alle medlemmer. Organisasjonen forplikter seg også til å aktivt invitere sine medlemmer til å bli medlem i nettverket samt å profilere seg som deltaker i nettverket på sine nettsider. Målet er at Firmadrift.no skal danne et organisasjonsnettverk som tilsammen utgjør et komplett tjenestetilbud for medlemmene.

Følgende organisasjoner er hittil tilknyttet nettverket:

Firmadrift.no tilbyr landsdekkende leverandører av komplementære verktøy og tjenester for firmadrift et etablert sosialt nettverk for sine kunder, samt fast eksponering mot et stort antall potensielle kunder. Tilknytning innebærer en årlig tilknytningsavgift samt at man driver nettbasert produktsupport via forum i en gruppe på nettverket og forplikter seg til å bidra aktivt i utviklingen av det generelle innholdet på nettverket, til beste for alle medlemmer. Leverandøren forplikter seg også til å aktivt invitere sine kunder til å bli medlem i nettverket samt å profilere seg som deltaker i nettverket på sine nettsider. Målet er at Firmadrift.no skal danne et leverandørnettverk som tilsammen utgjør et komplett tjenestetilbud for medlemmene.

Følgende levererandører er hittil tilknyttet nettverket:
Ajour Data AS

Lyst å bli tilknyttet? Send oss en melding nå!

Firmadrift forbeholder seg retten til å avvise forespørsler om nettverkstilknytning uten ytterlig begrunnelse. Ikke-tilknyttede organisasjoner og leverandører har ingen adgang til nettverket. Personer med tilknytning til ikke-tilknyttede organisasjoner eller leverandører kan selvsagt bli medlem, men da som privatperson og ikke som representant for organisasjonen/leverandøren.

Skap begeistring ved å tilby et sosialt nettverk:

Gratis verktøylinje!

Gratis regnskapshjelp! Ajour Business Software

Bli tilhenger


Skilt

Laster...

© 2018   Opprettet av Firmadrift.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår