Firmadrift.no

Få eget nettforum til firmaet ditt på Firmadrift.no!

GruppeforumDet er nå åpnet for at du kan opprette en gruppe her på nettverket som firmaet ditt kan benytte gratis som supportforum e.l. for egne kunder.

Forutsetningene er at du driver i B2B-segmentet (dvs at du hovedsakelig selger til andre firmaer), at du benytter profilbilde og at gruppen settes opp med Moderert medlemskap (dvs at medlemmer må inviteres eller søke om å få bli medlem) under Personvern ved oppretting av gruppen.

(Merk at valgt Personvern ikke kan endres etter at gruppen er opprettet. Grupper med feil personvern vil derfor bli slettet og må opprettes på nytt!)

NB: Kun seriøse grupper tillates og det forutsettes at gruppeoppretteren promoterer gruppen aktivt overfor egne kunder. Grupper uten synlig medlemsvekst i perioden etter opprettelsen vil bli deaktivert. Firmadrift forbeholder seg retten til å avslå forespørsler om gruppeoppretting uten ytterlig begrunnelse, samt å slette useriøse grupper.

Visninger: 820

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Dette er samme type forum som vi i Ajour Data benytter her på nettverket, og kan virkelig anbefales! Vedlagt finner du et bilde fra Ajour Brukerforum slik at du på forhånd kan få et inntrykk av hvordan ditt eget firmaforum vil se ut.
Vedlegg:

RSS

Gratis verktøylinje!

Gratis regnskapshjelp! Ajour Business Software

Bli tilhenger


Skilt

Laster...

© 2018   Opprettet av Firmadrift.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår